window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-16 page-child parent-pageid-14 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Teatri i të Rriturve ofron gjashtë premiera të reja për çdo vit, tre prej të cilave janë  produksione ekskluzive të teatrit dhe tre vepra në bashkëpunim të përzgjedhura nga propozime të artistëve të jashtëm gjatë thirrjeve të hapura. Të paktën dy nga këto premiera konceptohen të lëvizshme për t’u shfaqur jashtë teatrit, pranë komunitetit.