window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-20 page-child parent-pageid-14 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Teatri i Fëmijëve ofron katër premiera të reja në vit, dy produksione ekskluzive të teatrit dhe dy vepra të tjera në bashkëpunim, të propozuara nga artistë të jashtëm. Të paktën dy nga këto premiera konceptohen të lëvizshme për t’u shfaqur dhe jashtë teatrit, pranë komunitetit.