window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-22 page-child parent-pageid-14 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">
 • Salla Shakespeare
 • Salla Chehov
 • Salla Bodrum
 • Salla Shekspeare

  Salla “Shakespeare” është sallë rrethore, mjaft e ngrohtë dhe shumë komunikuese me publikun. Ka 270 vende dhe ballkon.

  Apliko për Sallë

 • Salla Chehov

  Salla “Çehov” , është sallë klasike teatri, që ndodhet në katin e dytë të Teatrit Metropol  dhe ka 100 vende.  E përshtatshme për çdo lloj aktiviteti.

  Apliko për Sallë

 • Salla Bodrum

  Salla “Bodrum” është e ndërtuar në formë drejtkëndore e përshtatshme për aktivitete intime,  si mbrëmje poetike, monodrama, etj. Ka 80 vende në stola.

  Apliko për Sallë