window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-14 page-parent page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Misioni i Teatrit të Metropolit është të realizojë vepra teatrore shqiptare dhe botërore me nivel të lartë artistik, të cilat promovojnë gjithëpërfshirjen, dialogun konstruktiv, dhe vlerat njerëzore universale.

Vizioni i Teatrit të Metropolit është që të krijojë një standart cilësor në realizimin e shfaqjeve teatrore dhe trajnimit profesional të stafit artistik. Teatri angazhohet të krijojë për nevojat e komunitetit të të gjithë brezave; fëmijë, të rinj, të rritur. Duke ngulmuar në cilësi, teatri synon të ofrojë një atmosferë intime ku këtij publiku të larmishëm t’i jepet mundësia të reflektojë, përgjigjet dhe angazhohet me teatër që i shërben edukimit, argëtimit dhe zgjerimit të botëkuptimit.
.

  • 2016