window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-12 page-child parent-pageid-8 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

PLATFORMA ARTISTIKE E TEATRIT METROPOL

  • Teatri i të Rriturve: Gjashtë premiera të reja në vit, tre produksione ekskluzive të teatrit dhe tre vepra në bashkëpunim të përzgjedhura nga propozime të artistëve të jashtëm gjatë thirrjeve të hapura. Dy nga këto gjashtë premiera janë të lëvizshme për t’u shfaqur jashtë teatrit. Çdo premierë shfaqet 13-15 herë.
  • Teatri i Fëmijëve: Katër premiera të reja në vit, dy produksione ekskluzive të teatrit, dy vepra në bashkëpunim të propozuara nga artistë të jashtëm. Dy nga këto katër premiera janë të lëvizshme për t’u dhënë dhe jashtë teatrit. Çdo premierë shfaqet 20 herë.
  • Teatri i të Rinjve: Dy premiera në vit për grupmoshën 14-18 vjeç, një e lëvizshme. Çdo premierë shfaqet 13-15 herë.