window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-10 page-child parent-pageid-8 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Misioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të pasurojë, edukojë dhe argëtojë në mënyrë gjithëpërfshirëse publikun në mbarë territorin e Tiranës, me anë të eksperiencave artistike, të cilat promovojnë vlerat më të mira kombëtare dhe botërore.

Vizioni i Qendrës Kulturore “Tirana” është të prodhojë aktivitete artistike cilësore dhe inovatore për publikun e gjerë.

  • Të përfshijë dhe mirëpresë publik nga të gjithë segmentet e larmishme të popullsisë së Tiranës, si në hapësirat fizike të institucionit ashtu dhe në komunitet.
  • Të krijojë eksperienca artistike argëtuese për të gjitha grupmoshat për të kultivuar vlerësim dhe dashamirësi ndaj artit.
  • Të promovojë strategjikisht elementët më të mirë të trashëgimisë kulturore në një kontekst bashkëkohorë dhe global.
  • Të frymëzojë dhe të ndihmojë fëmijët dhe të rinjtë që ta bëjnë artin/ teatrin pjesë aktive të jetës së tyre.
  • T’i japë mundësi dhe hapësira komunitetit të artistëve që ata të mund të krijojnw dhe shfaqin artin e tyre për publikun, duke promovuar shpirtin e garës dhe vlerësimin për punën.
  • Të krijojë dhe promovojë një platformë të qartë edukative për secilin nga segmentet artistike të institucionit: Teatër, Ansambël, Bandë, Qendra TEN.