window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-8 page-parent page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Qëndra Kulturore “Tirana” është institucion publik që ka në strukturën e tij Teatrin Metropol, Ansamblin Folkorik “Tirana”, Bandën e Qytetit, Qendrën TEN, kinema “Agimin” dhe kinema “Laprakën”. Fokusi i Qendrës Kulturore është qe t’i të ofroje kryeqytetit eksperienca artistike cilësore dhe të larmishme, duke u krijuar hapësirat e nevojshme artisteve të të gjitha brezave, duke nxitur dhe mbështetur krijimin, realizimin dhe interpretimin e veprave cilësore shqipëtare.

Në tërë aktivitetin dhe veprimtarinë e saj QKT mbështet vlerat e kulturës dhe të artit kombëtar, si dhe vlerat më të mira të kulturës dhe të artit botëror, për të ofruar edukim dhe argëtim për të gjitha shtresat dhe grupmoshat të shoqërisë.