window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-684 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Këmbëngulja, energjia, pasioni dhe vizioni e bëjnë një vajzë të brishtë nga Bostoni të ndjek ëndrrën e saj. Jeta mahnitëse e astronomes Henrieta Levit; një nga astronomet e para në Harvardin e 1900-ës dhe grave të tjera që realizuan hartën e yjeve në univers, vjen për herë të parë premierë në Shqipëri.

“Qiell i heshtur”, një komedi romantike, gjysmë biografike e shkruar nga Loren Gunderson është premiera e dytë e Qendrës Kulturore Tirana (Teatri Metropol), premiera e së cilës ishte më datë 5 maj 2016, ora 20:00 nga regjisorja Armela Demaj.

“Qiell i heshtur” është një ndodhi njerëzore, që i flet shoqërisë, dje dhe sot. Është nje vepër, e cila flet për marrëdhëniet familjare, besimin në fuqinë e mendjes dhe shpirtit, mbështetjen dhe solidaritetin, këmbënguljen për të kërkuar dritë në thellësitë e pandriçuara dhe mënyra shprehëse të reja me qëllim një pamje më të qartë dhe kontribut në begatinë e njeriut.

Kjo premierë vjen si një vlerësim për kontributin e këtyre grave që bën histori në botë.

Qiell i Heshtur