window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="single single-post postid-118 single-format-standard m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Teatri i Metropolit kerkon t’i ofroje mundesine autoreve shqiptare qe te krijojne vepra te reja skenike (tekste, inskenim). Qellimet eshte krijimi i veprave te reja te plota dhe pasurimi i fondit shqiptar dramaturgjik.
Pasurimi I fondit shqiptar dramaturgjik

  1. Projekt idete e perzgjedhura do te kene nje afat kohor perpunimi prej 3-6 muajsh ne ambjentet e Teatrit Metropol, duke i vene ne dispozicion asetet e nevojshme per arritjen e ketij qellimi.
  2. Finalizimi i ketij bashkepunimi eshte nje mbremje prezantuese ku krijimi paraqitet i lexuar ose inskenuar per nje publik te zgjedhur.
  3. Ne baze te vleresimit pas ketij prezantimi vepra do te merret ne konsiderate per sezonin e ardhshem artistik.