window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="single single-post postid-1664 single-format-standard m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Titulli: “Krishtlindja përreth botës”

Koreografia: Rudina Demaliaj

Interpretojnë: Fëmijët e Shkollës së Baletit

Data: 16, 17, 18 Dhjetor

Ora 18:00

Në kuadër të festave të fundvitit, Qendra Kulturore Tirana (Teattri Metropol) organizon musikalin për fëmijë, “Krishtlindja përreth botës”. Kjo shfaqje e punuar nga koreografja Rudina Demaliaj, vjen për herë të parë në skenë , premierë ditën e premte, datë 16/12/2016 ora 18:00. Në këtë musical përfshihen pjesë teatrale, këngë për fëmijë, kërcime orienti, irlandeze, kineze, të gjitha të përshtatura në gjuhën shqipe. “Ky musical, flet për atmosferën e Krishtlindjes, si festohet ajo në vende të ndryshme të botës dhe Lindjen e Krishtit. Kemi përshfirë në të jo vetëm pjesë teatrale, por edhe këngë e kërcime, të gjitha të interpretuara nga fëmijët e Shkollës së Baletit të moshës 9- 14 vjeç”. Koncerti do të jetë në skenën “Shekspir” të Teatrit të Metropolit, në datat 16, 17, 18 dhjetor, ora 18:00 dhe zgjat 45 minuta.