window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '239313143246779', xfbml : true, version : 'v2.9' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); class="page page-id-49 page-child parent-pageid-42 page-template-default m-has-header-bg wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2 vc_responsive">

Për të aplikuar për vullnetar, shkarkoni formularin këtu ose plotësoni formularin e mëposhtëm.

Informacion personal

 

Eksperiencat dhe Edukimi

 

Interesat tuaja në lidhje me Qëndrën Kulturore Tirana

 

Vetëm për Vullnetarët

 
 
  • Qëndra Kulturore Tirana merrë në konsideratë aplikimin tuaj për intership apo vullnetarë pa dallim gjinie, race, moshe, besimi, komuniteti, statusi martesor, apo cili do status tjeter i mbrojtur ligjërishtë.
 

Autorizimi dhe marrëveshja mesë palëve

  • Shkarkoni formën e autorizimit këtu.
 

Verifikimi